logo

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

Audiența cetățenilor


https://a.cec.md/index.php/ro/audienta-cetatenilor-2774_87120.html

Activitatea Comisiei Electorale Centrale şi primirea în audienţe a cetățenilor în perioada electorală pentru organizarea alegerilor parlamentare și referendumului din 24 februarie 2019     Programul de activitate în perioada electorală pentru prestarea serviciilor publice subiecților implicați în procesul electoral este de luni pînă vineri, de la ora 08.00 și pînă la ora 17.00 cu pauza de masă între orele 12.00 – 13.00.     Înregistrarea

Activitatea Comisiei Electorale Centrale

şi primirea în audienţe a cetățenilor în perioada electorală

pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021

 

  1. Programul de activitate în perioada electorală pentru prestarea serviciilor publice subiecților implicați în procesul electoral este de luni până vineri, de la ora 08.00 și până la ora 17.00 cu pauza de masă între orele 12.00 – 13.00, cu excepția cazurilor de extindere a programului de activitate pentru desfășurarea procedurilor electorale în afara programului prestabilit, inclusiv cele organizate în ziua precedentă zilei alegerilor și ziua alegerilor.
  2. În perioada electorală primirea cetățenilor Republicii Moldova în audiențe se face cu respectarea regulilor generale obligatorii de prevenire şi combatere a infecției COVID-19, conform următorului program:
  • membrii Comisiei Electorale Centrale – în zilele de miercuri, orele 14.00-15.00;
  • șefii subdiviziunilor din cadrul Aparatului Comisiei Electorale Centrale – în zilele de joi, orele 14.00-15.00.
  1. Programul de audiențe stabilit la pct.2 nu se va aplica funcționarilor electorali din cadrul CECE și BESV, concurenților electorali, reprezentanților cu drept de vot consultativ ai concurenților electorali şi persoanelor responsabile de finanțe (trezorieri), care au acces în sediul CEC în baza legitimației, actului de identitate și cu respectarea regulilor generale obligatorii de prevenire şi combatere a infecției COVID-19.
  2. Înregistrarea corespondenței în zilele de odihnă și de sărbătoare stabilite conform legislației muncii se va efectua începând cu ora 09.00 și până la ora 16.00 cu pauza de masă între orele 12.00-13.00, pe adresa: mun. Chişinău, str. V. Alecsandri, nr.119, bir. 202 (anticamera CEC).

 

 


1. Cererea de înscriere în audiență poate fi depusă la nr. de telefon: 022-251-451 (anticamera) sau transmisă prin email: info@cec.md.

2. Cererea de audiență trebuie să conțină următoarele informații: datele de identificare complete ale solicitantului, obiectul audienței și un număr de telefon.

3. Obiectul audienței se înscrie în registrul cu privire la audiența cetățenilor.

4. Solicitantul se va prezenta în audiență cu un document de identitate.

5. În cadrul audienţei solicitantului îi poate fi refuzată examinarea unei noi petiţii, dacă anterior a primit un răspuns scris la o petiție cu același obiect.