CEC a luat act de hotărârea Judecătoriei Bălți cu privire la solicitarea de anulare a înregistrării unui concurent electoral

  • 04.12.2021
  • 1930
  • 0

Comisia Electorală Centrală a luat act de hotărârea Judecătoriei Bălți urmare solicitării de anulare a înregistrării concurentului electoral Marina Tauber, desemnat de Partidul Politic „Şor” la funcția de primar al municipiului Bălți.

Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Bălți nr.2 urmează să se întrunească în ședință pentru a examina hotărârea emisă de instanța de judecată, prin care a fost obligat să emită o hotărâre cu privire la anularea înregistrării concurentului electoral Marina Tauber, desemnat de Partidul Politic „Şor” la funcția de primar al municipiului Bălți la alegerile locale noi din 21 noiembrie 2021 și turul doi din 5 decembrie 2021.

Amintim că mâine, în 6 localități din țară vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar. Toate buletinele de vot au fost transmise în teritoriu, astăzi urmând să ajungă în birourile electorale ale secțiilor de votare.