Nr. 4998 - cu privire la acreditarea observatorilor internaționali din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021

  • 14.06.2021
  • 2014
  • 0
HOTĂRÂRE
cu privire la acreditarea observatorilor internaționali din partea Rețelei Europene
a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) în vederea monitorizării
alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
 
Rețeaua Europeană a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) a înaintat Comisiei Electorale Centrale un demers privind acreditarea a 13 persoane în calitate de observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.
În temeiul art. 18 alin. (2), (5) și art. 68 alin. (3) din Codul electoral nr. 1381/1997 și în conformitate cu pct. 5, pct. 9 subpct. 2) și pct. 15 din Regulamentul privind statutul observatorilor și procedura de acreditare a acestora, aprobat prin hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 332/2006, cu modificările ulterioare, Comisia Electorală Centrală h o t ă r ă ș t e:
 
1. Se acreditează în calitate de observatori internaționali 13 persoane din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO), în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, conform anexei.
2. Persoanele acreditate în calitate de observatori internaționali își vor desfășura activitatea în condițiile legislației Republicii Moldova.
3. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării, se publică pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale și în Monitorul Oficial al Republicii Moldova și poate fi contestată în decurs de 3 zile calendaristice de la data adoptării, fără respectarea procedurii prealabile, la Curtea de Apel Chișinău (adresa: str. Teilor, nr. 4, mun. Chișinău).
 
Președintele
Comisiei Electorale Centrale                                                                                       Dorin CIMIL
 
Secretarul
Comisiei Electorale Centrale                                                                  Maxim LEBEDINSCHI
 
Chișinău, 14 iunie 2021
Nr. 4998
 
 
Anexă
la hotărârea Comisei Electorale Centrale
 nr. 4998 din 14 iunie 2021
Lista
 persoanelor acreditate în calitate de observatori internaționali din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO)  în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
 
Nr. d/o
Numele, prenumele
Pașaport
Cetățenia
  1.  
Aghayev Tural
 
Republica Azerbaidjan
  1.  
Bena Rigers
 
Republica Albania
  1.  
Chubabria Mariam
 
Georgia
  1.  
Gilic Teodora
 
Muntenegru
  1.  
Kankiia David
 
Federația Rusă
  1.  
Male Antuela
 
Republica Albania
  1.  
Nemeth Peter
 
Republica Slovacă
  1.  
Nikodijevic Dragan
 
Republica Serbia
  1.  
Pejic Dunja
 
Bosnia și Herțegovina
  1.  
Stepanovic Nikolina
 
Muntenegru
  1.  
Sukiasyan Narek
 
Republica Armenia
  1.  
Zhemchuzhnykova Kateryna
 
Ucraina
  1.  
Zholudiev Stanislav
 
Ucraina