Nr. 2504 - cu privire la delegarea reprezentantului Comisiei Electorale Centrale la Nur-Sultan, Republica Kazahstan

  • 21.05.2019
  • 1091
  • 0

H O T Ă R Î R E

cu privire la delegarea reprezentantului

Comisiei Electorale Centrale la Nur-Sultan, Republica Kazahstan

 

În temeiul art. 18 alin. (2) din Codul electoral nr. 1381–XIII din 21 noiembrie 1997 și al Regulamentului cu privire la delegarea salariaților entităților din Republica Moldova, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 10 din 5 ianuarie 2012, precum şi acceptînd invitația Comisiei Electorale Centrale a Republicii Kazahstan de a observa alegerile prezidențiale, care vor avea loc la 9 iunie 2019 în Republica Kazahstan, Comisia Electorală Centrală h o t ă r ă ş t e:

 

1. Se deleagă, pentru perioada 7-11 iunie 2019, doamna Valentina Morozan, consultant principal, Serviciul resurse umane din cadrul Aparatului Comisiei, să participe la observarea alegerilor prezidențiale, care vor avea loc la 9 iunie 2019 în Republica Kazahstan.

2. Direcția financiar-economică va achita cheltuielile de transport internațional şi diurnă, iar cheltuielile de cazare și transport local vor fi acoperite de către organizatori.

3. Prezenta hotărîre intră în vigoare la data adoptării, se publică pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale şi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova și poate fi contestată în decurs de 30 de zile de la comunicare conform legislației.

 

Președintele

Comisiei Electorale Centrale                                                                                          Alina RUSSU

                                              

Secretarul

Comisiei Electorale Centrale                                                                   Veaceslav AGRIGOROAE                                                     

Chișinău, 21 mai 2019

Nr. 2504