logo

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

cu privire la stabilirea tirajului buletinelor de vot la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020 pentru secțiile de votare din străinătate


https://a.cec.md/ro/cu-privire-la-stabilirea-tirajului-buletinelor-de-vot-la-alegerile-2751_97895.html

HOTĂRÂRE cu privire la stabilirea tirajului buletinelor de vot la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020 pentru secțiile de votare din străinătate   În temeiul art. 18 alin. (2), art. 26 și art. 54 din Codul electoral nr. 1381/1997, Comisia Electorală Centrală hotărăşte: 1. Se stabilește tirajul buletinelor de vot la alegerile funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020 pentru secțiile de votare din străinătate, conform anexei.

HOTĂRÂRE

cu privire la stabilirea tirajului buletinelor de vot

la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova

din 1 noiembrie 2020 pentru secțiile de votare din străinătate

 

În temeiul art. 18 alin. (2), art. 26 și art. 54 din Codul electoral nr. 1381/1997, Comisia Electorală Centrală hotărăşte:

1. Se stabilește tirajul buletinelor de vot la alegerile funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020 pentru secțiile de votare din străinătate, conform anexei.

2. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării, se publică pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale şi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova și poate fi contestată  în decurs de 3 zile calendaristice de la data adoptării, fără respectarea procedurii prealabile, la Curtea de Apel Chișinău (adresa: str. Teilor, nr. 4, mun. Chișinău).

 

Președintele

Comisiei Electorale Centrale                                                                                           Dorin CIMIL

 

Secretarul

Comisiei Electorale Centrale                                                                       Maxim LEBEDINSCHI

 

Chișinău, 9 octombrie 2020

Nr. 4335