logo

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

Termenul limită pentru depunerea documentelor în vederea acreditării observatorilor pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor locale noi din 5 decembrie 2021 expiră sâmbătă, 27 noiembrie curent


https://a.cec.md/ro/termenul-limita-pentru-depunerea-documentelor-in-vederea-acreditarii-observatori-2781_100874.html

Comisia Electorală Centrală anunță că observatorii acreditați pentru monitorizarea alegerilor locale noi din 21 noiembrie sunt în drept să-și desfășoare activitatea și în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin, anunțat pentru data de 5 decembrie curent.

Comisia Electorală Centrală anunță că observatorii acreditați pentru monitorizarea alegerilor locale noi din 21 noiembrie sunt în drept să-și desfășoare activitatea și în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin, anunțat pentru data de 5 decembrie curent.

Totodată, pot fi acreditați și alți observatori, termenul limită pentru depunerea cererilor în vederea acreditării acestora, pentru al doilea tur al alegerilor locale noi din 5 decembrie 2021 expiră sâmbătă, 27 noiembrie curent.

Menționăm că modalitatea de acreditare a observatorilor, drepturile și obligațiile acestora sunt descrise în Regulamentul privind statutul observatorilor şi procedura de acreditare a acestora (http://bit.ly/2B72y8J ).