Ziua de 21 noiembrie 2021 a fost declarată zi lucrătoare pentru angajații subdiviziunilor responsabile de eliberarea actelor de identitate în circumscripțiile unde mâine vor avea loc alegeri locale noi

  • 20.11.2021
  • 1275
  • 0

Agenția Servicii Publice va asigura cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot cu acte de identitate necesare pentru participarea la alegerile locale noi pentru funcția de primar în 15 localități din țară, conform legislației în vigoare.

Astfel, ziua de 21 noiembrie 2021 a fost declarată zi lucrătoare pentru angajații subdiviziunilor responsabile de eliberarea actelor de identitate în municipiile Bălți, Căușeni, Cimișlia, Edineț, Fălești, Glodeni, Ungheni, Hâncești, Ștefan Vodă și Leova. Adeverințele, buletinele de identitate obișnuite și provizorii vor fi eliberate în intervalul orar 7.00 – 21.00.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat gratuit, la solicitare, cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot, înregistrați sau cu ultima înregistrare la domiciliu sau la reședință în cele 15 localități unde va avea loc scrutinul din 21 noiembrie.

Amintim că, pe 21 noiembrie 2021, în 15 localități din țară vor avea loc alegeri locale noi.