Funcții vacante

 

Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale comunică rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de consultant principal al Direcției juridice din cadrul Aparatului CEC.

Concursul a fost promovat de către dna Galina Botnari, cu nota finală a concursului – 8,50 puncte, fiind declarată învingătoare.


Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

Lista candidaților admiși la proba scrisă a concursului pentru ocuparea

funcțiilor publice vacante din cadrul Aparatului CEC:

 

  1. Controlor de stat superior, Direcția supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale:

​​​​​​​​​​​​​​                  1. Stamatin Ion

      2. Consultant superior, Direcția supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale: 

                  2. Cazacu Ion

      3. Consultant, Direcția tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale:

                  1. Nepoliuc Vlad   

                  2. Ursu Elena

                  3. Șoltoianu Nicu

      Proba scrisă se va desfășura la data de 12 septembrie 2023, ora 08:30, în sediul Comisiei Electorale Centrale, str. Vasile Alecsandri, nr. 119.


Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale informează, că în urma evaluării probei scrise pentru concursul privind ocuparea funcției publice vacante de consultant principal al Direcției juridice din cadrul Aparatului CEC, la a doua etapă a concursului (interviu) a fost  admisă dna Galina Botnari.  

Interviul se va desfășura pe data de 05 septembrie 2023, ora 15:30 în sediul Comisiei Electorale Centrale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr.119.


Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

Lista candidaților admiși la proba scrisă a concursului pentru ocuparea

funcțiilor publice vacante din cadrul Aparatului CEC:

 

       1. Consultant principal, Direcția juridică:       

                 1. Turturica Natalia

                 2. Botnari Galina

       4. Consultant, Direcția analiză și documentare:

                 1. Guțu Carolina   

                 2. Zaiaț Artiom

                 3. Sumurduc Cristina

      Proba scrisă se va desfășura la data de 29 august 2023, ora 09:00, în sediul Comisiei Electorale Centrale, str. Vasile Alecsandri, nr. 119.


Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale comunică rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de consultant al Direcției financiar-economică din cadrul Aparatului CEC.

Concursul a fost promovat de către dna Maria Savciuc, cu nota finală a concursului – 8,55 puncte, fiind declarată învingătoare.


Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale comunică, că în urma evaluării probei scrise pentru concursul de ocupare a funcției publice vacante din cadrul Aparatului CEC, la a doua etapă a concursului (interviu) a fost  admisă:

       - Consultant, Direcția financiar-economică:

  • Savciuc Maria

Interviul se va desfășura pe data de 24 august 2023, ora 8:30 în sediul Comisiei Electorale Centrale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr.119.

 

Totodată, comunicăm că a fost prelungit termenul-limită pentru depunerea dosarelor de participare la concurs până la data de 04 septembrie 2023, ora 17:00 pentru următoarele funcții publice vacante:                                         

  1. Șef al Direcției tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale.
  2. Consultant (1), Consultant (3), Consultant (4) al Direcției tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale.
  3. Controlor de stat superior  al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.
  4. Consultant superior al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.
  5. Specialist principal al Direcției financiar-economice.

Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Lista candidaților admiși la proba scrisă a concursului pentru ocuparea

funcțiilor publice vacante din cadrul Aparatului CEC:

 

1. Consultant, Direcția financiar-economică:

  1. Savciuc Maria
  2. Volcovschi Marina

2.  Șef, Direcția tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale:

      1. Chicu Eugeniu

3. Consultant principal, Direcția tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale:

      1. Chicu Eugeniu

4. Consultant, Direcția tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale:

      1. Trepaduș Vitalie 

 

Proba scrisă se va desfășura la data de 21 august 2023, ora 11:00, în sediul Comisiei Electorale Centrale, str. Vasile Alecsandri, nr. 119.

 

Totodată, comunicăm că a fost prelungit termenul-limită pentru depunerea dosarelor de participare la concurs până la data de 23 august 2023, ora 17:00 pentru următoarele funcții publice vacante: 

                                         

  1. Consultant (1) al Direcției tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale.
  2. Controlor de stat superior  al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.
  3. Consultant superior  al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.
  4. Specialist principal al Direcției financiar-economice.

Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale comunică, că în urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de președinte al consiliului electoral de circumscripție de nivelul al doilea nr. 23 Nisporeni din cadrul CEC, a promovat concursul dl Leonid Mura, fiind declarat învingător al concursului. 

Învingătorul concursului va fi numit în funcție doar după verificarea din perspectiva îndeplinirii cerințelor de încadrare, respectarea restricțiilor, factorilor de risc și integritate prevăzute de lege.


Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale comunică, că în urma evaluării probei scrise pentru concursul de ocupare a funcției publice vacante de președinte al consiliului electoral de circumscripție de nivelul al doilea Nisporeni din cadrul Aparatului CEC, dl Leonid Mura a promovat proba scrisă și este admis la interviu.  

         Interviul se va desfășura la data de 17 august 2023, ora 10:00 în sediul Comisiei Electorale Centrale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr.119, et. III.

 


 

Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs pentru ocuparea funcției publice de președinte al consiliului electoral de circumscripție de nivelul al doilea Nisporeni din cadrul Comisiei Electorale Centrale

 

La data de 10 august 2023 Comisia de concurs pentru ocuparea funcției publice de președinte al consiliului electoral de circumscripție de nivelul al doilea din cadrul Comisiei Electorale Centrale a examinat dosarele de participare la concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de  președinte al consiliului electoral de circumscripție de nivelul al doilea Nisporeni.

La proba scrisă a fost admis: Mura Leonid.

            Proba scrisă se va desfășura la data de 16 august 2023, ora 09:00, în sediul Comisiei Electorale Centrale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr. 119.