Nr. 2574 - cu privire la delegarea reprezentanților Comisiei Electorale Centrale la Ankara, Republica Turcia

  • 16.08.2019
  • 1105
  • 0

 

HOTĂRÎRE

cu privire la delegarea reprezentanților

Comisiei Electorale Centrale la Ankara, Republica Turcia

 

În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (2) din Codul electoral nr. 1381–XIII din 21 noiembrie 1997, ale Regulamentului cu privire la delegarea salariaților entităților din Republica Moldova, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 10 din 5 ianuarie 2012 și acceptînd invitația  Consiliului Electoral Suprem al Republicii Turcia de a participa la Simpozionul internațional ”Utilizarea eficientă a tehnologiilor informatice în alegeri. Transparență și posibilitatea auditării”, Comisia Electorală Centrală h o t ă r ă ş t e:

 

1. Se deleagă, pentru perioada 14-18 septembrie 2019, domnul Vladimir Șarban, vicepreședinte al Comisiei Electorale Centrale, și domnul Dumitru Cecîrlan, consultant al Direcției tehnologii informaționale și gestionarea listelor electorale din cadrul Aparatului Comisiei Electorale Centrale, pentru participare la Simpozionul internațional ”Utilizarea eficientă a tehnologiilor informatice în alegeri. Transparență și posibilitatea auditării”, care va avea loc în perioada 15-17 septembrie 2019 la Ankara, Republica Turcia.

2. Direcția financiar-economică va achita cheltuielile de transport internațional și diurna, iar cheltuielile de cazare și transport local vor fi acoperite de către organizatori.

3. Prezenta hotărîre intră în vigoare la data adoptării, se publică pe pagina web oficială a Comisiei și în Monitorul Oficial al Republicii Moldova și poate fi contestată în decurs de 30 de zile de la comunicare prin depunerea cererii prealabile la Comisia Electorală Centrală (adresa: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău).

 

Președintele

Comisiei Electorale Centrale                                                                                   Dorin CIMIL

 

Secretarul

Comisiei Electorale Centrale                                                                  Maxim LEBEDINSCHI

 

Chișinău, 16 august 2019

Nr. 2574