Funcții vacante

 

 

Comisia Electorală Centrală

Comisia de concurs

 

 

Comisia de concurs din cadrul Comisiei Electorale Centrale comunică, că în urma evaluării probei scrise pentru concursul de ocupare a funcțiilor publice vacante din cadrul Aparatului CEC, la a doua etapă a concursului (interviu) au fost  admiși următorii participanți:

  • Șef adjunct al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale:  
  • Brînza Ion  
  • Ursache Tatiana  
  • Consultant principal (2) al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale:
  • Scutari Marcel

 

Interviul se va desfășura pe data de 05 august 2022 în sediul Comisiei Electorale Centrale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr.119.

Pentru funcția de consultant principal (2) al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale interviul este stabilit la ora 10.30, iar pentru funcția de șef adjunct al Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale - la ora 11.00.

 

Candidații la funcțiile publice vacante de șef adjunct și consultant principal (2) ai Direcției supraveghere și control privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale: Potîrniche Oleg, Grădinaru Oleg, Gladcaia Aliona,  Popov Tatiana nu au promovat proba scrisă. Prin urmare au fost excluși din concurs.