În fiecare dintre cele două localități unde vor avea loc alegeri locale noi au fost înregistrați câte 3 candidați la funcția de primar

  • 10.08.2020
  • 1529
  • 0

Comisia Electorală Centrală prezintă lista candidaților înregistrați la funcția de primar pentru alegerile locale noi din 6 septembrie curent.

Astfel, consiliul electoral al circumscripției electorale comunale Târnova nr. 13/21, raionul Dondușeni a înregistrat pentru funcția de primar următorii candidați:

  1. Bodorin Victor - Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”
  2. Lisnic Ion - Partidul Democrat din Moldova
  3. Lisnic Oleg - Candidat Independent

Consiliul electoral al circumscripției electorale sătești Nucăreni nr. 34/20, raionul Telenești a înregistrat, la fel, 3 pretendenți pentru funcția de primar:

  1. Rusu Serghei - Partidul Democrat din Moldova
  2. Lașcu Sergiu - Partidul Liberal Democrat din Moldova
  3. Cernolev Iurie - Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

Informații exhaustive despre candidații înregistrați dar și alte date de interes public, pot fi consultate pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, la rubrica „Alegeri locale noi”, compartimentul „6 septembrie 2020”.

Amintim că vacanța funcției de primar în cele două localități a survenit ca urmare a demisiilor depuse, acestea fiind motivate prin alegerea în calitate de președinți ai raioanelor Dondușeni și, respectiv, Telenești.