CEC a aprobat raportul privind realizările instituției în perioada 2020-2023

  • 17.04.2024
  • 293
  • 0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat Raportul asupra realizării activităților prevăzute în Planul strategic al Comisiei pentru anii 2020-2023. 

Potrivit documentului, principalele realizări ale CEC pe parcursul anilor 2020-2023 au vizat componentele prevăzute în cei trei piloni: servicii orientate spre cetățeni, implicarea, influența și promovarea activității autorității electorale și performanța și cultura organizațională. Pentru fiecare pilon au fost stabilite obiective, iar scopul acestora a fost de a presta servicii electorale impecabile în corespundere cu valorile fundamentale ale CEC.

În aceeași ședință, CEC a aprobat și raportul Centrului de instruire continuă în domeniul electoral privind activitățile realizate pe parcursul anului 2023. Acestea s-au desfășurat în scopul oferirii serviciilor moderne și calitative, consolidării instituționale și funcționale și comunicării organizaționale pro-active.

Rapoartele vor fi publicate pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Ședințe CEC”, subrubrica „Hotărâri CEC”.