CEC inițiază procedura de modificare a Regulamentului privind particularitățile de desemnare și înregistrare a candidaților la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova

  • 11.03.2024
  • 524
  • 0

Comisia Electorală Centrală anunță inițierea elaborării proiectului de hotărâre „Pentru modificarea Regulamentului privind particularitățile de desemnare și înregistrare a candidaților la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, aprobat prin hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 1205/2023”.

Părțile interesate pot transmite în scris Comisiei Electorale Centrale propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre până la data de 28 martie 2024, inclusiv, la adresa poștală: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, nr. 119 sau prin email: info@cec.mdstanislav.bondari@cec.md.

Persoana responsabilă de recepționarea și sistematizarea propunerilor este domnul Stanislav Bondari, consultant superior, Direcția juridică, tel.: 022-251-467.

Regulamentul poate fi accesat pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Cadrul normativ”, subrubrica „Regulamente”, poziția nr. 16 sau accesând direct linkul: https://a.cec.md/ro/regulamente-3155.html.