CEC propune spre consultări publice proiectul Caietului de sarcini pentru implementarea „Sistemului informațional de vot prin internet”

  • 27.02.2023
  • 1055
  • 0

Comisia Electorală Centrală propune spre consultări publice proiectul Caietului de sarcini și a specificațiilor tehnice pentru elaborarea „Sistemului informațional de vot prin internet”.

Acest produs este în conformitate cu obiectivul strategic al Comisiei Electorale Centrale și Strategia Națională de Transformare Digitală și are drept scop consolidarea securității cibernetice a infrastructurii guvernamentale.

Observațiile și propunerile (recomandările) pe marginea acestui proiect de document pot fi transmise la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău, MD 2012 sau pe adresa de e-mail: info@cec.md.

Vineri, pe 3 martie curent, cu începe de la ora 09.00, în cadrul unui eveniment public desfășurat la Digital Park (strada Mihai Viteazul 15, mun. Chișinău), va avea loc prezentarea Caietului de sarcini pentru implementarea „Sistemului informațional de vot prin internet”. Ulterior, după încheierea consultărilor, vom publica și versiunea finală a Caietului de sarcini.