CEC inițiază consultări publice pentru aprobarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului

  • 20.02.2024
  • 556
  • 0

Comisia Electorală Centrală anunță despre inițierea consultărilor publice a proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului”.

Scopul proiectului de hotărâre constă în reglementarea modului de constituire și funcționare a secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului la alegerile parlamentare, prezidențiale și, respectiv, în cazul referendumului republican.

Observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare asupra acestui proiect pot fi trimise până la data de 12 martie 2024, inclusiv, la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău sau electronic la una dintre adresele de e-mail: info@cec.md,  diana.hamac@cec.md.

Proiectul de hotărâre, proiectul Regulamentului privind constituirea și funcționarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului și nota informativă sunt disponibile pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md, compartimentul „Cadrul normativ”, rubrica „Transparență decizională”, subrubrica „Procesul decizional”, poziția nr. 5 (anul 2024) sau accesând direct linkul: https://a.cec.md/ro/procesul-decizional-3379.html