Nr. 1383 - cu privire la acreditarea experților internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Albania în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023

  • 03.10.2023
  • 783
  • 0

HOTĂRÂRE

cu privire la acreditarea experților internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale

a Republicii Albania în vederea monitorizării alegerilor locale generale

din 5 noiembrie 2023

 

Comisia Electorală Centrală a Republicii Albania a înaintat Comisiei Electorale Centrale o cerere privind acreditarea a două persoane în calitate de experți internaționali pentru monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023.

În temeiul art. 32 și 88 alin. (2) lit. b) și (4) din Codul electoral nr. 325/2022 și în conformitate cu pct. 7, 13 subpct. 2) și 27 din Regulamentul privind statutul observatorilor și procedura de acreditare a acestora, aprobat prin hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 1195/2023, Comisia Electorală Centrală h o t ă r ă ș t e:

 

1. Se acreditează în calitate de experți internaționali două persoane din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Albania în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023, conform anexei.

2. Persoanele acreditate în calitate de experți internaționali își vor desfășura activitatea în condițiile legislației Republicii Moldova.

3. Hotărârea se comunică entității care a solicitat acreditarea experților internaționali.

4. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării, se publică pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale și poate fi contestată în decurs de 3 zile, fără respectarea procedurii prealabile, la Curtea de Apel Chișinău (adresa: str. Teilor, nr. 4, mun. Chișinău).

 

Președinta

Comisiei Electorale Centrale                                                                              Angelica CARAMAN

 

Chișinău, 3 octombrie 2023

Nr. 1383

 

 

 

Anexă

la hotărârea Comisei Electorale Centrale

nr. 1383 din 3 octombrie 2023

 

 

 

Lista

 persoanelor acreditate în calitate de experți internaționali din partea

Comisiei Electorale Centrale a Republicii Albania în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023

 

Nr. d/o

Nume, prenume

Pașaport

Cetățenie

  1.  

Sinani Erton

 

 

Republica Albania

  1.  

Celibashi Ilirjan

 

Republica Albania